Nieuws
Fotoalbum
Samenwerking

Maand archief

Nieuwsbrief 22 maart 2019

Nieuwsbrief IKC De Kameleon 22 maart 2019

Workshop 3/4/5 Technology Elektriciteit

Open dag RTC De Stofwolk – Eibergen

RTC de Stofwolk Eibergen 65 jaar

Workshop 6/7/8 Science Gezonde Voeding

Workshop Science Gezonde Voeding

Nieuwsbrief 15 maart

Nieuwsbrief IKC De Kameleon 15 maart 2019

Nieuwsbrief 8

Nieuwsbrief IKC De Kameleon 8 maart 2019

KidsFunRun

Ook dit jaar organiseert de Atletiek Vereniging Haaksbergen weer de KidsFunRun die gelopen zal worden op zondag 24 maart als onderdeel van de Haaksbergse Engelse Mijlenloop. De kinderen lopen tijdens de Nubix KidsFunRun een parcours met hindernissen rond de kerk op de markt. De KidsFunRun is bedoeld voor kinderen van 4 t/m 12 jaar (groep 1-8).
De helft van de opbrengst van de Nubix KidsFunRun wordt gedoneerd aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch lid kunnen worden van een sportclub of aan dans, muziek, beeldende kunst, theater of iets anders creatiefs kunnen doen. Voor die kinderen betaalt het fonds de contributie / het lesgeld en in bepaalde gevallen de benodigde attributen.
Vorig jaar hebben wij dankzij de KidsFunRun en vrijwillige donaties van hardlopers op de Engelse mijlenloop € 500,- aan dit fonds kunnen doneren!
Om ook dit jaar veel kinderen aan dit leuke sportieve evenement te kunnen laten deelnemen, zouden wij graag aan de kinderen een flyer willen uitdelen met informatie over deze Nubix KidsFunRun, zodat kinderen (en ouders) geïnformeerd worden.

Nieuwsbrief 22 februari

In de nieuwsbrief van vandaag o.a. informatie over de directie waarneming en carnaval.

Nieuwsbrief IKC De Kameleon 22 februari 2019

Clubvoetbaldagen bij HSC’21 in Haaksbergen

Van 15 t/m 17 juli 2019 organiseert HSC’21 voor jongens én meisjes uit de omgeving van Haaksbergen de Clubvoetbaldagen. Elke speler van 6 t/m 13 jaar wordt drie dagen op en top vermaakt met uitdagende en afwisselende trainingen en animatie. Alles in de Braziliaanse voetbalsfeer.

3 dagen plezier en lekker thuis slapen
Het speciaal ontwikkelde trainingsprogramma (incl. Copa America toernooi) zorgt ervoor dat elke deelnemer zich volop kan ontwikkelen tijdens deze voetbaldagen. Na de ochtendtraining staat er een heerlijke lunch klaar om ook van de middagtraining optimaal te genieten.

Open inschrijving
Met voetbaldagen bij meer dan 30 clubs is Clubvoetbaldagen een van de grootste aanbieders van Nederland. Om in te schrijven bij HSC’21 hoef je geen lid te zijn en alle vriendjes/vriendinnetjes kunnen meedoen! Inschrijven kan via https://www.clubvoetbaldagen.nl/voetbaldagen-HSC21/.

Waterpolo scholentoernooi

Net als voorgaande jaren organiseert Z.V. Scholtenhagen dit jaar weer een waterpolo scholentoernooi, ditmaal op zaterdag 23 maart a.s. in zwembad de Wilder. Dit toernooi is bedoeld om kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 kennis te laten maken met waterpolo. De eerste poule-wedstrijden zullen om 18.00 uur beginnen. De spelers verwachten wij om 17:30 uur bij de ingang van het zwembad voor de uitleg.

Een team bestaat uit minimaal 7 en maximaal 10 spelers en de deelnemers kunnen zichzelf t/m 10 maart opgeven door het intekenformulier wat op school ligt in te vullen en per mail op sturen naar wpscholentoernooi@zvscholtenhagen.nl.

Het zou erg prettig zijn, als er bij elk team een ouder/verzorger als begeleiding mee kan komen (ook graag opgeven). Dan zorgen wij dat er voor ieder team nog een coach klaarstaat die zelf actief waterpolo speelt of heeft gespeeld.

Om alvast te oefenen en op 23 maart goed voorbereid aan het toernooi deel te nemen, is er de mogelijkheid om een aantal proeftrainingen te volgen. Deelnemers kunnen daarom meedoen aan de waterpolotrainingen op dinsdag 12 en 19 maart van 18.15 tot 19.15 uur in zwembad De Wilder.

 

Contact

BS De Kameleon
Locatie Bartokstraat
Bartokstraat 21
7482 TT Haaksbergen
Tel. 053 - 572 28 74

Locatie van Brakelstraat
Van Brakelstraat 3
7482 VV Haaksbergen
Tel. 053 - 572 33 63

directie@bsdekameleon.nl
Naar de contactpagina

facebook