Nieuws
Fotoalbum
Samenwerking
Maand archief

Waterpolo scholentoernooi

Net als voorgaande jaren organiseert Z.V. Scholtenhagen dit jaar weer een waterpolo scholentoernooi, ditmaal op zaterdag 23 maart a.s. in zwembad de Wilder. Dit toernooi is bedoeld om kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 kennis te laten maken met waterpolo. De eerste poule-wedstrijden zullen om 18.00 uur beginnen. De spelers verwachten wij om 17:30 uur bij de ingang van het zwembad voor de uitleg.

Een team bestaat uit minimaal 7 en maximaal 10 spelers en de deelnemers kunnen zichzelf t/m 10 maart opgeven door het intekenformulier wat op school ligt in te vullen en per mail op sturen naar wpscholentoernooi@zvscholtenhagen.nl.

Het zou erg prettig zijn, als er bij elk team een ouder/verzorger als begeleiding mee kan komen (ook graag opgeven). Dan zorgen wij dat er voor ieder team nog een coach klaarstaat die zelf actief waterpolo speelt of heeft gespeeld.

Om alvast te oefenen en op 23 maart goed voorbereid aan het toernooi deel te nemen, is er de mogelijkheid om een aantal proeftrainingen te volgen. Deelnemers kunnen daarom meedoen aan de waterpolotrainingen op dinsdag 12 en 19 maart van 18.15 tot 19.15 uur in zwembad De Wilder.

 

Contact

BS De Kameleon
Locatie Bartokstraat
Bartokstraat 21
7482 TT Haaksbergen
Tel. 053 - 572 28 74

Locatie van Brakelstraat
Van Brakelstraat 3
7482 VV Haaksbergen
Tel. 053 - 572 33 63

directie@bsdekameleon.nl
Naar de contactpagina

facebook