Nieuws
Fotoalbum
Samenwerking
Maand archief

Clubvoetbaldagen bij HSC’21 in Haaksbergen

Van 15 t/m 17 juli 2019 organiseert HSC’21 voor jongens én meisjes uit de omgeving van Haaksbergen de Clubvoetbaldagen. Elke speler van 6 t/m 13 jaar wordt drie dagen op en top vermaakt met uitdagende en afwisselende trainingen en animatie. Alles in de Braziliaanse voetbalsfeer.

3 dagen plezier en lekker thuis slapen
Het speciaal ontwikkelde trainingsprogramma (incl. Copa America toernooi) zorgt ervoor dat elke deelnemer zich volop kan ontwikkelen tijdens deze voetbaldagen. Na de ochtendtraining staat er een heerlijke lunch klaar om ook van de middagtraining optimaal te genieten.

Open inschrijving
Met voetbaldagen bij meer dan 30 clubs is Clubvoetbaldagen een van de grootste aanbieders van Nederland. Om in te schrijven bij HSC’21 hoef je geen lid te zijn en alle vriendjes/vriendinnetjes kunnen meedoen! Inschrijven kan via https://www.clubvoetbaldagen.nl/voetbaldagen-HSC21/.

Contact

BS De Kameleon
Locatie Bartokstraat
Bartokstraat 21
7482 TT Haaksbergen
Tel. 053 - 572 28 74

Locatie van Brakelstraat
Van Brakelstraat 3
7482 VV Haaksbergen
Tel. 053 - 572 33 63

directie@bsdekameleon.nl
Naar de contactpagina

facebook