Nieuws
Fotoalbum
Samenwerking
Maand archief

OuderKind Bootcamp

OuderKind bootcamp

Op 16 februari organiseert Petra ter Huurne samen met GetRealFit en zwembad de Wilder een OuderKInd Bootcamp. Hieronder hun bericht:

Wij zetten kinderen en hun ouders graag meer in beweging! Sporten is gezond, dat weten we allemaal en dat het ook nog eens samen héél erg leuk kan zijn kunnen jullie in onze OuderKind bootcamp ervaren!

Op 16 februari aanstaande organiseren wij in samenwerking met Zwembad de Wilder een uitdagende buitentraining voor ouders/verzorgers en hun kinderen tussen 8-12 jaar. We gebruiken hiervoor het buitenterrein bij de Wilder en zullen ook een stukje Haaksbergen gaan verkennen om vervolgens weer te eindigen bij de Wilder voor een gezellige afsluiting. Deelname is gratis plus: alle kinderen ontvangen 1 consumptie bij de Wilder! Alle sportieve ouders mogen tevens 1 keer Aquabootcamp en 1 keer Bootcamp regulier bij de Wilder en/of GetrealFit uitproberen.

Geef je op via de website van getrealfit.nl. Er is een maximum aantal deelnemers dus geef je tijdig op!

Contact

BS De Kameleon
Locatie Bartokstraat
Bartokstraat 21
7482 TT Haaksbergen
Tel. 053 - 572 28 74

Locatie van Brakelstraat
Van Brakelstraat 3
7482 VV Haaksbergen
Tel. 053 - 572 33 63

directie@bsdekameleon.nl
Naar de contactpagina

facebook